РЕЛИКВИЯ ТАБАСАРАНА
|
|
ejveriin | Дата: Суббота, 05.01.2013, 12:07 | Сообщение # 1 |
Статус: Оффлайн
| Дорогие Табасаранцы,,,,,,,,,,,,,,Давайте каждый от себя закачаем ХАЛАЧЯРИН ЧЕШНЕ хотя бы, по одному фото ,это будет большой вклад Табасаранской фольклор , Я очень надеюсь на вас, патриоты Табасаранцев, МЫ не должни допустит гибели нашего ремесла!
Эй йиз аьзиз Табасаран, Герами руг багъри ватан, Тур ва гъалхан аяв хили, ГЬякъ игитар женгна а гъи!!!!!!!!!!!!!!!!
Гъаври духьну тIарцну улар, Илдан симдин дапIну чIулар, уч духьну ихь къулар хулар, ГЬякъ игитар женгна а гъи,,,,,,,,
.........................................................................с уважением ЭЖВЕРИН АЗИЗ т1ивак бай
Добавлено (18.08.2012, 11:50--------------------------------------------- Халича чечниярин зурар 1)Ч1ирарин чична, 2)Т1урар чична 3)Гьясан гъалла
Сообщение отредактировал ejveriin - Суббота, 05.01.2013, 12:08 |
|
| |
ТАВАСПАРАНец | Дата: Воскресенье, 13.01.2013, 15:00 | Сообщение # 2 |
| Цитата (ejveriin) Эй йиз аьзиз Табасаран, Герами руг багъри ватан, Тур ва гъалхан аяв хили, ГЬякъ игитар женгна а гъи!!!!!!!!!!!!!!!!
Гъаври духьну тIарцну улар, Илдан симдин дапIну чIулар, уч духьну ихь къулар хулар, ГЬякъ игитар женгна а гъи,,,,,,,
Ужурар шиърар ву. Фуж ву му шиърарин автор? Мне стихи понравились.
|
|
| |
ОМ | Дата: Воскресенье, 13.01.2013, 22:17 | Сообщение # 3 |
| Да, стихи супер, я тоже впервые слышу про них.
|
|
| |
ejveriin | Дата: Вторник, 15.01.2013, 09:26 | Сообщение # 4 |
| ТАВАСПАРАНец,
Эй йиз аьзиз Табасаран, Герами руг багъри ватан, Тур ва гъалхан аяв хили, ГЬякъ игитар женгна а гъи!!!!!!!!!!!!!!!!
Гъаври духьну тIарцну улар, Илдан симдин дапIну чIулар, уч духьну ихь къулар хулар, ГЬякъ игитар женгна а гъи,,,,,,,
Ужурар шиърар ву. Фуж ву му шиърарин автор? Мне стихи понравились. ИХЬ ГЬЮРМАТЛУ КЪАЛУХЪ МИРЗА гюнегьерин афа ап1ричан амин,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
|
| |